Diana Vrabie

Sunt pasionata de sanatatea si bunastarea umana si imi canalizez toate resursele spre cunoasterea cât mai exacta a patologiilor ce interfera cu starea de bine a oamenilor, pentru a le reda tuturor bucuria de a se misca.

Rares Tundre

Fire vesela, pasionat de fiziokinetoterapie, motivatia mea fiind a ajuta in recuperarea cat mai multor oameni coroborat si cu dezvoltarea mea profesionala. Dornic de a afla cat mai multe lucruri, imi ghidez viata dupa zicala :” Cat traiesti, inveti!”

Vasile Timofte

Sunt o persoana dinamica si competitiva, ceea ce ma face sa fiu mereu energic si dornic de provocari. Sunt pasionat de tot ceea ce inseamna sport si activitate fizica, fiind fost sportiv de performanta in domeniul fotbalului. Dorinta de a invata lucruri noi din aria profesionala, este una dintre cele mai importante motivatii pentru mine, care ma determina sa fiu implicat in relatia cu fiecare pacient cu care lucrez.

Roxana Teodorescu

Sunt o persoana activa, pasionata de sport. Deoarece am practica volei in trecut, acest domeniu mi s-a parut ideal pentru mine. Ma definesc  ambitia, curiozitatea si dorinta de perfectionare profesionala.

Marian Rata

Fost sportiv de performanta, practicand Judo timp de 9 ani cu rezultate nationale si internationale, sunt atras de orice forma de activitate fizica si imi place sa imi petrec timpul si sa interactionez cu persoane care au aceeasi pasiune . Din dorinta de a face o schimbare in educatia oamenilor privind miscarea, stilul de viata sanatos si implicit recuperarea acestora am ales profesia de kinetoterapeut pe care o practic cu mare placere de 5 ani de zile.

Sabina Puiu

Fiind introdusa inca de mica in aria recuperarii medicale am inteles importanta ei de a reabilita un om „tridimensional”, adica din punct de vedere psihic, fizic si emotional. Din acel moment am avut dorinta de a ajuta pe oricine cu cunostintele mele si de a-l indruma spre vindecare. Comunicarea, atitudinea pozitiva dar si seriozitatea reprezinta cheia atingerii scopurilor individualizate pentru fiecare pacient in parte. „Cel mai bun moment pentru a te apuca de ceva e intotdeauna –acum.”