Kinetoterapeutii din cadrul clinicii noastre sunt printre cei mai buni specialisti in utilizarea celor mai moderne metode de investigare ale tonusului si fortei musculare, precum si ale mobilitatii articulare.

Pentru sportivi, dar nu numai, aplicam metode si terapii pentru ameliorarea fortei si a rezistentei musculare, cu scopul eliminarii la minim a posibilitatii producerii unei intinderi sau chiar a unei rupturi musculare, in conditii de efort fizic intens sau prelungit.

Fiind specializati in traumatologie sportiva, sustinem si supraveghem dinamica aparatului locomotor si a capacitatii de efort a sportivilor. Evaluam starea de sanatate a acestora in diferite etape de pregatire sportiva: pre-competitional, inter-competitional si pro-competitional. Aplicam tratamente de refacere sportiva in cazul sportivilor care necesita acest lucru.

Prin tratamentele si procedurile realizate in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, recuperarea fizica a pacientilor nostri este eficienta si rapida. Cooperarea dintre kinetoterapeut si pacient este esentiala pentru succesul recuperarii sportive sau medicale. Astfel, pe parcursul sedintelor de tratament, kinetoterapeutii nostri comunica permanent cu pacientii, informandu-i cu privire la cauzele durerii sau cunoasterea patologiilor coloanei vertebrale, a principiilor de profilaxie si recuperare.

Printre cele mai frecvente cazuri specifice traumatologiei sportive, pe care le-am tratat cu succes in clinica noastra, enumeram: dureri articulare, intinderi si rupturi musculare, sindromul de tunel carpian, metatarsalgia Morton, Rest Ice Compression Elevation, chistul meniscal, sindromul de impingement al umarului, leziunile ligamentului incrucisat posterior, condropatia genunchiului, tendinita ahileana, ruptura de menisc, sindromul de impingement al coafei rotatorilor.

In cazul afectiunilor ortopedice sau ale celor post-traumatice, in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine efectuam tratamente specializate pentru deficientele umerilor (instabilitatea cronica de umar, capsulita adeziva sau umarul inghetat, impingementul subacromial, tendința calcica a umarului),genunchilor (defectul de cartilaj articular, instabilitatea femuro-patelara, rupturi de ligament, de menisc, tendon), dar si pentru tratarea altor afectiuni(ruptura de tendon cvadricipital, osteocondrita disecanta talara, ruptura de tendon ahilean). De asemenea, tratam afectiuni reumatologice si de patologie osoasa, precum si afectiuni neurologice.

Traumatologie sportiva

Ortopedie si afectiuni post traumatice

Neurologie

Reumatologie