Clinica Kinetic Sport & Medicine ofera o gama variata de servicii de recuperare, specializate in principal pe traumatologia sportiva, afectiunile ortopedice si cele post-traumatice, reumatologice si de tip neurologic.Avand ca obiectiv principal recuperarea sportiva si medicala a pacientilor nostri la un nivel de inalt profesionalism, in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine avem posibilitatea realizarii procedurilor de evaluare a aparatului locomotor, precum si efectuarea tratamentelor de fizioterapie, kinetoterapie, terapie manuala, masaj si reflexoterapie, personalizate in functie de afectiunile fiecarui pacient in parte.

Evaluarea aparatului locomotor este realizata inainte de debutul tratamentului, prin efectuarea unui testing articular si a unui testing muscular. De asemenea, in anumite situatii efectuam si o ecografie musculo-scheletala. Astfel, reducem la maxim erorile in obtinerea rezultatului evaluarii, in stabilirea obiectivelor programului de recuperare si in recomandarea tratamentelor si procedurilor specifice.

Kinetoterapeutii echipei Kinetic Sport & Medicine au experienta in procedurile de refacere si recuperare sportiva pentru cele trei nivele: pre-competitional, inter-competitional si pro-competitional. De asemenea, in vederea obtinerii unei forme fizice optime, in cadrul clinicii noastre se pot realiza proceduri si tratamente dedicate atat sportivilor, cat si persoanelor care isi doresc sa aiba o conditie fizica foarte buna: masaj sportiv, masaj terapeutic, masaj de relaxare, gimnastica sportiva, gimnastica medicala si stretching.

Dispunem de aparatura medicala si echipamente de ultima generatie, astfel incat avem posibilitatea efectuarii unor proceduri complexe deelectroterapie, terapie cu vacuum, laserterapie, terapie cu ultrasunete, shockwave, terapie T-Care (hipertermie), heat therapy (terapie cu caldura), crioterapie (terapie cu gheata).

De asemenea, kinetoterapeutii clinicii Kinetic Sport & Medicine sunt specializati in terapia manuala, care include un mix de proceduri si tehnici de masaj profund (Deep Tissue), presupunctura, stretching si manipulari,care si-au dovedit eficienta in practica, obtinand rezultate foarte bune si intr-un timp foarte scurt pentru pacientii nostri.

Clinica Kinetic Sport & Medicine ofera si servicii ingrijire postoperatorie sau paliativa prin reflexoterapie. Aceasta terapie holistica trateaza afectiuni precum: durerile de cap, durerile de spate, artrita, tusea, afectiunile otorinolaringologice (ORL), indigestia, insomnia, scleroza multipla, depresia si multe altele.

Evaluare aparat locomotor

Vezi mai multe

Biomecanica

Vezi mai multe

Talonete personalizate

Vezi mai multe

Fizioterapie

Vezi mai multe

Kinetoterapie

Vezi mai multe

Terapie manuala

Vezi mai multe

Refacere si recuperare sportiva

Vezi mai multe