Ai și tu un AU?

De la AU

Te surprinzi și tu că zici AU când te apleci să-ți legi șireturile, când te întinzi să iei ceva de pe raftul de sus sau când ai de urcat câteva scări? Noi credem că nu trebuie să trăiești așa. Că toate aceste AU-uri mici merită tratate înainte să ajungă AUUU mai mari.

La UAU

În loc să zici AU ca înainte, după câteva ședințe de fizio sau kinetoterapie, vei observa că nu te doare mai deloc: te poți apleca fără să te ții de șale, te poți întinde fără să ai cârcei, poți face efort fără să te doară tot corpul! Ei bine, acesta este Efectul Kinetic.

 

Efectul Kinetic își face simțită prezența de la primele ședințe. 

Îi venim de hac durerii, cu:

 • Medici și terapeuți
  Avem o echipă tânără și dinamică, cu experiență și cursuri de specializare realizate în instituții de prestigiu din România și din străinătate. Toți sunt pregătiți să te ajute să treci de la AU la UAU.
 • Tratamente personalizate
  Totul începe cu o ședință de evaluare și continuă cu prescrierea tratamentelor personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuală, masaj, tehnici de chiropraxie sau reflexoterapie. Totul, cum ți se potrivește ție.
 • Aparate de ultimă generație
  Kinetic este cea mai modernă clinică de kinetoterapie și fizioterapie din sistemul privat de sănătate, din România. Avem aparatură medicală și tehnologie de ultimă generație, cu care garantăm succesul tratamentelor.

De la contracturi musculare paravertebrale la „pareaz-o p-asta!”.

 

😭 AU, nu pot să mă mișc 

Contracturile musculare pot fi motivul pentru care nu mai poți face sport așa cum îți plăcea. Chiar și o genuflexiune doare exagerat de tare.

😊 UAU, câtă mobilitate

Dar câteva ședințe de fizioterapie pot calma durerile și relaxa musculatura, așa încât să te întorci iar la antrenamente. Efectul Kinetic susține performanța.

Hai să te vindecăm

De la umăr înghețat la smuciri cu câinele prin parc.

😭 AU, umărul

Când simți că te doare mâna atât de tare că nu poți plimba cățelul în parc, probabil ai „frozen shoulder”.

😊 UAU, ce forță am

Efectul Kinetic apare după câteva ședințe de Kinetoterapie, prin mobilizarea și antrenarea mușchilor. Apoi, poți să plimbi toți cățeii de pe stradă, deodată.

Hai să ne mișcăm

De la protruzie cervicală la freestyle pe orice ritm.​

😭 AU, nu știu cum să mai stau

Protruziile discale lombare, toracale, cervicale sunt dureri apăsătoare de spate, care te obligă să stai doar în anumite poziții. Poate nu e așa comod să stai chircit.

😊 UAU, pot să cuceresc scena

Tot acest disconfort poate trece cu MEDX, unde îți recomandăm terapii specializate pentru a-ți repara spatele. Ca să poți să-ți trăiești viața pe orice ritm.

Hai să te tratăm

De la durere de genunchi la sărituri ca pe arcuri.

😭 AU, nu pot să alerg

Copiii pot avea probleme de postură pe fond de dezechilibru muscular. Dacă copilul este prea obosit să se joace, ceva nu e bine.

😊 UAU, prind viteza luminii

Construim și întărim musculatura copiilor prin kinetoterapie, iar apoi ei se pot juca în voie, așa cum ar trebui la vârsta lor. Acesta este efectul Kinetic.

Adu-l pe cel mic la control 

De la călcat strâmb la mers de model, pe podium.


😭 AU, picioarele

Când simți că te dor picioarele, chiar și pe distanțe scurte, o cauză poate fi călcatul „strâmb” sau incorect.

😊 UAU, cât am mers

Îți facem biomecanica piciorului, iar problemele se pot rezolva prin talonete, care te ajută să calci cum trebuie. Efectul Kinetic te scapă de durerile la fiecare pas.

Arată-ne cum mergi

De la dureri cronice de spate la „nimeni nu ține pasul cu mine”. ​

😭 AU, mă doare spatele

Când te simți ca și cum ai avea 30 de ani în plus din cauza durerilor, nu te lăsa pradă lor. Pot fi rezolvate dacă vii să vezi un doctor, la Kinetic.

😊 UAU, am întinerit

În urma consultației și a unui tratament personalizat prescris, vei fi față în față cu efectul Kinetic. Te vei putea mișca din nou în voie, așa cum îți doreai.

Hai să te consultăm

De la recuperare post-entorsă la „gata de cursă”.

😭 AU, adio sport

Dacă ești sportiv, gândul că nu mai poți face performanță în urma unui accident poate fi dureros. Dar îți poți recăpăta liniștea, știind că traumatismele se pot repara, la Kinetic.

😊 UAU, înapoi în top

Accidentările suferite în timpul antrenamentelor sau competițiilor se pot îndrepta, prin ședințe de kineto și fizioterapie. Dacă este cazul tău, hai să începem cu o evaluare.

Programează-te acum

Unde simți acest AU? La spate, la suflet, la genunchi?

De la ce crezi că a apărut acest AU?

Spune-ne ce și când te doare și lasă-ne să îți venim în ajutor cu un tratament personalizat.

  Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Kinetic Sport & Medicine in legatura cu serviciile medicale solicitate.