Masuri pentru siguranta pacientilor Kinetic Sports & Medicine

In aceasta perioada este important sa fim corect informati despre noul Coronavirus si metodele de precautie. De aceea, pregatim si luam in permanenta masuri care sa duca la imbunatatirea calitatii ingrijirilor si la controlul riscului de infecție.

Luam toate masurile, pentru ca tu sa fii in siguranta atunci cand ajungi la noi in clinica!

Masuri de prevenție a transmiterii coronavirusului in clinicile Kinetic Sports & Medicine

1. Accesul se face doar pe la intrarea principală din clădire, pentru prevenirea riscului de infecție cu COVID-19, toate persoanel care intra in clinicile Kinetic Sports & Medicine vor trece print-un TRIAJ EPIDEMIOLOGIC.

2. Igiena mainilor este regula noastra de aur pe care o respectam cu maxima strictete. Tot personalul din policlinici cunoaste si aplica aceasta masura de siguranta primordiala. Asiguram toate conditiile pentru ca nimeni sa nu abata de la igiena riguroasa a mainilor, de la asigurarea instruirii corecte a intregului personal, pana la asigurarea resurselor necesare.

3. Măștile și mănușile de protecție sunt obligatorii atât pentru pacienți cât și angajați;

4. Veți avea dezinfectant la îndemână în toata incinta clinicii;

5. Marcajele ce indică distanța socială recomandată se vor regăsi peste tot în clinică;

6. Toate echipamentele vor fi repoziționate pentru a respecta distanța socială recomandată;

7. Pentru a putea respecta distanța socială recomandată numărul de pacienți care intră în clinică va fi limitat;

8. Am instalat lămpi UV pentru a dezinfecta și steriliza încăperile și suprafețele

9. Asiguram igiena riguroasa a tuturor spatiilor, toate echipamentele sunt dezinfectate dupa fiecare utilizare. Programul de curatenie si dezinfectie este prestabilit si se respecta cu rigurozitate maxima. Sunt stabilite si cunoscute de intreg personalul momentele in care este necesara curatenia si dezinfectia, care sunt solutiile si concentratia lor corecta, care sunt materialele si tehnicile corecte de lucru. Sunt utilizate doar substante dezinfectante care sunt avizate de autoritati.

10. Asiguram dezinfectia rapida si corecta a spatiilor posibil contaminate. Avem instituite proceduri pentru dezinfectia spatiilor posibil contaminate si avem toate echipamentele necesare pentru realizarea acestor proceduri. Sunt utilizate metode complementare de dezinfectie precum nebulizarea si utilizarea lampilor cu raze ultraviolete.

11. Sedintele de kinetoterapie pentru copii se vor desfasura individual.

12. Sedintele de fizioterapie se desfasoara in cabinete individuale, dezinfectate dupa fiecare pacient.

13. In sala de kinetoterapie distanta intre pacienti va fi mai mare de 2 metri.

14. Indrumam telefonic pacientii cu simptome, posibil suspecti, catre apelul de urgenta 112, conform procedurilor transmise de autoritati. Ne asiguram, inca de la programarea pacientului (telefonica, electronica) sau accesarea serviciului telefonic Hot-Line ca in situatia unui pacient cu simptome de infectie respiratorie care poate fi considerat suspect acesta sa fie indrumat direct catre serviciul de urgenta 112, pentru a se evita contactul cu alte persoane pe parcursul transportului sau cu ceilalti pacienti ai clinicii, astfel de pacienti trebuind sa primeasca ingrijirile necesare doar in unitatile sanitare specificate de Ministerul Sanatatii.

15. Respectam toate indicatiile autoritatilor si pastram permanent legatura cu acestea. Pentru gestionarea corecta a cazurilor si pentru a impiedica raspandirea infectiei suntem in conexiune permanenta cu autoritatile si ne asiguram ca toate masurile recomandate de acestea vor fi respectate si implementate.

16. Luam masuri de incurajare atat a personalului, cat si a pacientilor sa respecte regulile de igiena respiratorie si igiena mainilor. Personalul si pacientii sunt incurajati, de asemenea, sa practice igiena respiratorie (de exemplu, gesturile de protectie necesare in cazul tusei, stranutului, purtarea mastilor in situatia unor simptome de boala respiratorie). Luam masuri pentru informarea personalului si a pacientilor, pregatind, oferind si punand la indemana materiale pentru informarea corecta.

Pentru pacientii aflati in incapacitate de deplasare in aceasta perioada, oferim programe de gimanstica medicala ce pot fi executate acasa. Va rugam sa ne contacati la numere din receptii pentru a lua legatura cu specialistii nostri si a primi un plan personalizat.

Pe canalul nostru de YouTube gasiti mai multe exercitii pe care puteti sa le efectuati acasa in aceasta perioada.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri.

 

Aici toate datele noastre de contact – https://www.kinetic.ro/contact/

DESCOPERA articole
Citeste ultimele noutati.