Echipa Bucuresti CARAMFIL Ana Maria Ifrim

Ana Maria Ifrim

Fizioterapeut

A jucat tenis de camp de performa timp de 13  ani, ceea ce ii permite sa aiba o viziune despre recuperare si din prisma unui sportiv.

A absolvit Facultatea de Kinetoterapie, in prezent urmeaza cursurile de master Recuperare-Reeducatre Motrică Și Somato-Funcțională, din cadrul UNEFS.

COMPETENTE

Bune abilităti de comunicare cu pacienii, simt de organizare si orientare, atenta la detalii, capacitate de analiza si sinteza a infortatiilor, perseverenta.

O bună interacțiune cu copiii datorită experienței de antrenor de tenis de camp.

Capacitate de adaptare si comunicare, integrare rapidă  în colectiv , costiinciozitatea profesionala.

ARII DE INTERES MEDICAL

A efectuat evaluare si recuperarea sportivilor din loturile nationale feminine si masculine la tenis de camp, atat in cantonamente, cat si in competitiile sportive.

În timpul facultății a participat la stagii de practică în diverse centre medicale cum ar fi: Spitalul Clinic Județean Ilfov, Clinica Medsport, Centrul de Asistență Socială și Recuperare Floare Roșie și a fost voluntar în cadrul Special Olympics Romania și în Spitalul Județean Slatina.

STUDII

Absolventa a Universității Naționale De Educație Fizică Și Sport București, Facultatea de Kinetoterapie.

Absolventa a Centrului de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, sectiunea tenis de camp.

Absolventa a cursurilor terapiei Bowen sustinute in cadrul Bowen Academy.

În prezent studentă a programului de master din cadrul aceleași universități Recuperare-Reeducatre Motrică Și Somato-Funcțională, UNEFS.