Talonete personalizate

In cadrul clinicii Kinetic Sport Medicine, materialele pe care le folosim la realizarea talonetelor nu deformeaza incaltamintea si in nici un caz nu trebuie sa produca vreun disconfort in timpul purtarii. Dimpotriva, senzatia de bine trebuie sa se simta inca de la prima utilizare.

Purtarea talonetelor in timpul antrenamentelor aduce, totodata, beneficii semnificative pentru sportivi: imbunatatirea detentei, a vitezei, diminuarea durerilor de la nivelul talpilor, gleznelor sau gambelor in timpul mersului sau alergarii etc.

In plus, creste rezistenta la efort, reduce oboseala de la nivelul picioarelor (senzatia de „picioare grele”) si scade riscul accidentarilor pe fond de suprasolicitare a picioarelor. De asemenea, talonetele atenueaza presiunea exercitata asupra gleznelor, genunchilor, soldurilor si coloanei vertebrale, atat in timpul mersului, cat si in repaus.

Kinetic Sport Medicine va ofera talonete personalizate!

Astfel, in 45-60 de minute, puteti pleca din clinica noastra cu o pereche de sustinatori plantari personalizati 100% pentru picioarele dumneavoastra. Tehnologia moderna pe care o folosim ne permite sa confectionam talonete atat pentru copii, cat si pentru adulti, atat pentru incaltaminte sport, dar si pentru incaltaminte de strada.

Dupa efectuarea analizei de biomecanica a piciorului (PosturoScan), in cadrul clinicii Kinetic Sport Medicine avem posibilitatea de a va oferi talonete adaptate in functie de forma anatomica a picioarelor, dar si in functie de anumite afectiuni existente (metatarsalgie, fasciita plantara, monturi sau exostoze, picioare cu degete in forma de ciocan etc.).