PACHETUL READY TO RELAX

PACHETUL READY TO RELAX

Solicită oferta exclusivă

DĂ ȘEDINȚELE STRESANTE PE ȘEDINȚELE RELAXANTE

Există mai multe tipuri de masaj cu scopuri diferite.

Masajul de relaxare acționează ca un tratament pentru organism și este soluția ideală pentru înlăturarea stresului și detensionarea mușchilor.

Ședințele de masaj de relaxare, diferite de ședințele de fizioterapie standard pe care o fac pacienții în cadrul Kinetic, nu tratează o anumită afecțiune, ci au rol de destresare.

Beneficiile masajului de relaxare

  • Stimulează memoria și concentrarea – sesiunile de masaj îmbunătățesc activitatea cerebrală
  • Îmbunătățește postura – te va detensiona, vei scăpa de durerile de spate și vei sta mai drept
  • Ajută somnul – masajul de relaxare reduce starea de oboseală fizică și mentală și combate insomnia
  • Îmbunătățește aspectul pielii – mișcările circulare și apăsate îmbunătățesc circulația sângelui și elasticitatea pielii

Solicita acum Pachetul Ready to Relax.

Diferențe între masajul terapeutic și de relaxare

Există diferențe atât în ceea ce privește tehnica, cât și percepția între masajul terapeutic și cel de relaxare.

Abordarea cu scop terapeutic este mai profundă decât în cea folosită la un masaj de relaxare, din acest motiv este util ca pacientul să comunice cu terapeutul și să semnaleze dacă manevrele devin inconfortabile și intens dureroase. Masajul medical și cel de relaxare pot fi asociate. Află mai multe despre masajul terapeutic în articolul de aici.

 

Intrebari Frecvente

Toti abonatii Regina Maria cu un abonament activ la momentul cerintei de programare poate beneficia de Pachetul Ready to relax la Kinetic Sport & Medicine.

 

Pachetul Ready to relax este valabil o luna de la data achizitiei.

Completeaza formularul din aceasta pagina si vei fi contactat de catre un reprezentant Kinetic Sport & Medicine pentru a face prima programare. La prima programare se poate achizitiona pachetul Ready to relax.

 

Masajul este complet contraindicat pe zone cu arsuri, rani sau vanatai, unde exista interventii chirurgicale recente sau afectiuni ale pielii.
Masajul nu se adreseaza nici persoanelor cu febra sau celor predispose la tromboze, cu afectiuni ale rinichilor sau ficatului, inflamatii acute sau cronice sau femeilor in primul trimestru de sarcina sau postpartum.
Intreaba un specialist la prima sedinta daca te califici pentru a face masaj, in cazul in care exista vreun dubiu. Acesta te va indruma catre cea mai buna optiune pentru tine.

Galerie Foto

Răsfață-te cu pachetul Ready to Relax

Solicită informatii despre PACHETUL READY TO RELAX

Completează formularul de mai jos și un reprezentant Kinetic Sport & Medicine te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre PACHETUL READY TO RELAX.

    Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Kinetic Sport & Medicine in legatura cu serviciile medicale solicitate.