Pachetul Get ready to run

Pachetul Get ready to run

Cere oferta

Descoperă cum te poate ajuta pachetul Get Ready to Run de la Kinetic.

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE DE ALERGARE

Ce voi afla în urma evaluării?

 • În urma evaluărilor inițiale incluse în pachet vei afla dacă te confrunți cu probleme ascunse ce îți pot limita libertatea de mișcare
 • Vei stabili obiectivele de alergare cu un specialist al cărui rol este să te ghideze pe parcurs și să îți monitorizeze evoluția
 • Vei afla dacă poziția ta este corectă, în repaus și în mers, vei primi sfaturi despre cum să îți alegi corect încălțămintea de alergare și dacă ai nevoie de purtarea talonetelor pentru corectarea posturii.

Pachetul Get Ready to Run include 2 ședințe de evaluare:

 1. posturală (analiza biomecanicii piciorului)
 2. musculo-scheletală

Solicită pachetul și află cum să alergi fără riscuri.

CE TREBUIE SĂ ȘTII CÂND ÎNCEPI ALERGAREA

Odată încheiate ședințele de evaluare, specialistul Kinetic va crea un program personalizat de ședințe de kinetoterapie potrivite statusului tău – în funcție de vârstă, greutate, afecțiuni fizice pre-existente și obiectivele setate în primele ședințe. Apoi, te va învăța cum să abordezi cele mai importante aspecte ale alergatului, precum:

 • Încălzirea

Primul pas pentru un antrenament de succes este încălzirea. Încălzirea înaintea unui antrenament fizic este tranziția dintre repaus și efort și este necesară pentru a pune în mișcare progresiv organismul, de la articulații la mușchi până la sistemul cardio-respirator.
În timpul încălzirii vasele de sânge se dilată, musculatura devine mai flexibilă, iar pulsul mărit minimizează stresul aplicat inimii.
Află de la Nicu Banea câte repetări (nu) a reușit să facă și cum să te încălzești de la Andrei Roșu și Alexandra, specialistul Kinetic. Dă clic pe episod!

 

 •  Condiționarea rezistenței (alergarea propriu-zisă)

Una dintre cele mai frecvente cauze ale accidentărilor apărute la sportivii amatori este tehnica de alergare, în special lungimea prea mare a pasului. Când alergi, e necesar să micșorezi lungimea pasului pe măsură ce crește intensitatea alergării, să ții talpa cât mai aproape de sol, să ții vârful tălpilor îndreptat înainte și să aterizezi pe câlcăi.
Află și mai multe despre alergare și vezi cum a trecut Nicu Banea de la “nu mai pot” la “pot mai mult”, în al doilea episod despre alergare. Dă clic mai jos!

 

 

 • Revenirea

Știai că revenirea (sau cool down-ul) se face treptat? Este important să nu te oprești brusc din alergare pentru a nu produce un șoc organismului.
Așadar, se recomandă să te oprești treptat, să îți întinzi ușor grupele de mușchi angrenate în efort și să mergi la ședințe de masaj de recuperare ori de câte ori poți.
Află dacă și cum și-a revenit Nicu Banea în ultimul episod! Dă clic mai jos.

CE FACI DUPĂ CE ÎNCEPI SĂ ALERGI

Ședințele de fizioterapie incluse în pachet se vor desfășura complementar cu cele de kinetoterapie și vor trata eventualele dureri sau contracturi apărute pe parcursul programului.

CE CONȚINE PACHETUL GET READY TO RUN

 • 8 ședințe de kinetoterapie
 •  1 ședință de evaluare musculo-scheletală
 • 1 ședință de evaluare biomecanică
 •  2 ședințe de fizioterapie

Preț pachet: 1200 lei – București / 1000 lei – Cluj, Iași

Intrebari Frecvente

Oricine, indiferent că este alergător amator, profesionist sau nu a mai alergat niciodată. În funcție de obiectivele tale, vom personaliza pachetul Get Ready to Run astfel încât să îți depășești performanța actuală.

Îți recomandăm să vii la o evaluare pentru a afla ce e de făcut în recuperarea după accidentare. De asemenea, vei învăța cum să începi (sau să reiei, după caz) și pregătirea pentru alergare.

Depinde de afecțiunea de care suferi. La Kinetic tratăm și afecțiuni ale spatelui, așa că hai să discuți cu un specialist ce îți va personaliza protocolul de recuperare.

Orice fel de mișcare e binevenită în rutina ta. Chiar și mersul pe jos poate fi un început. La Kinetic te vom ajuta să ajungi de la 3000 de pași la kilometri în alergare, cu pachetul Get Ready to Run.

Pachetul Get ready to run

Solicită informatii despre Pachetul Get ready to run

Completează formularul de mai jos și un reprezentant Kinetic Sport & Medicine te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre Pachetul Get ready to run.

  Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Kinetic Sport & Medicine in legatura cu serviciile medicale solicitate.