Echipa Bucuresti CARAMFIL Paula Sova

Paula Sova

Kinetoterapeut

Am absolvit:

– Facultatea de Kinetoterapie si Motricitate Speciala, din cadrul Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, promotia 2016

– Programul de formare psihopedagogica nivelul I promotia 2016

–  Programul de master Recuperare si Reeducare Motrica si Somato-Funcțională, din cadrul aceleiasi Universitati promotia 2018.

Am participat la:

– Programul de calificare –Tehnician maseur-2015

-voluntar FRF 2015-6016

-voluntar la sustinerea lectiilor deschise din cadrul miscarii nationale ”Și eu traiesc sanatos!” –aprilie 2016

– Pilates introduction: Basic applications in Physiotherapy – 2017

– The McKenzie institute international, Part A, Mechanical diagnosis and therapy, The Lumbar Spine – 2018

– programul de educatie continua – ”Reeducarea copilului cu dizabilitati neuro-motorii” – 2019

– programul de educatie continua – ”Facilitarile neuromusculare in conceptul fizioterapeutic integrativ”- ”Directii noi in conceptul FNP” nivelul I- 2019

Imi place foarte mult ceea ce fac si pun mereu nevoile pacientilor pe primul loc. Incerc sa gasesc cele mai potrivite mijloace si metode in recuperarea acestora cu atat mai mult cand vine vorba de minisupereroii care au nevoie de ajutor sa se dezvolte armonios.

Un citat drag sufletului este ”Lumea redevine nouă cu fiecare copil care intră în viața noastră.” De Robert Brault , deoarece chiar simt cum lumea mea redevine noua in fiecare zi datorita fiecarui supererou cu care interactionez. Ganguritul, zambetele, imbratisarile, entuziasmul, ideile lor traznite si dorinta de joaca imi dau energie si-mi fac viata mai frumoasa.