STAI DREPT – TERAPIA POSTURII

STAI DREPT – TERAPIA POSTURII

Mentinerea unei posturi corecte este vitala pentru starea noastra generala de sanatate. Putine persoane stiu ca o postura corecta este la fel de esentiala ca o dieta sanatoasa, somnul odihnitor si exercitiile fizice.

Pentru ca stim ca mentinearea unei posturi corecte este o parte importanta a modului in care reusim sa ducem la bun sfarsit diferite sarcini zilnice, v-am pregatit un pachet special creat de expertii nostri de la Kinetic Center, pentru a va ajuta sa evaluati si sa reglati micile probleme legate de postura. Serviciile incluse in acest pachet va vor ajuta sa va asigurati ca oasele dvs. sunt bine aliniate cu restul corpului, in timp ce tensiunea din muschi si ligamente este distribuita corespunzator.

Pachetul “STAI DREPT – TERAPIA POSTURII” include:

  • Consult de specialitate pentru evaluarea functionala a intregului corp, incepand de la istoricul medical al pacientului pana la o analiza amanuntita a musculaturii, structurilor osoase si articulatiilor
  • Consult de specialitate pentru evaluarea posturala – o analiza a biomecanicii piciorului in statica (in repaus) si in dinamica (in timpul miscarii, de aici rezultand o analiza computerizata a presiunii din talpa cat si forma calcaturii.
  • Gimnastica medicala personalizata12 sedinte – dupa identificarea stilului posturii, tratamentul practic va consta in exercitii de corectie a posturii, pentru a obtine o arie de miscare normala a articulatiilor, forta si rezistenta musculara bune si obiceiuri posturale corecte.
  • Fizioterapie si terapie manuala4 sedinte –are rol in detensionare si obtinerea relaxarii musculare.

Cum se desfasoara activitatile incluse in pachet

Cele doua evaluari initiale au rolul de a identifica stilul posturii si sunt urmate de personalizarea programului de gimnastica medicala si fizioterapie, astfel incat sa se obtina cele mai bune rezultate.

Cat dureaza intregul program?

In numai 4 saptamani veti obtine o imbunatatire a posturii dinamice si statice.

De ce sa alegi pachetul?

Este important sa te asiguri ca ai o postura dinamica si statica buna.

Chiar daca este tentant sa treci direct la un program de exercitii pentru a-ti imbunatati postura si conditia fizica, primul si cel mai important pas ar trebui sa fie consultul de specialitate si evaluarea posturala plecand de la analiza biomecanicii piciorului in statica si dinamica, de aici rezultand o analiza computerizata a presiunii din talpa cat si forma calcaturii. Cele doua evaluari sunt urmate de personalizarea programului de gimnastica medicala si fizioterapie, astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate la finalul programului de 4 saptamani.

Cu ajutorul programului vei obtine:

  • O aliniere buna a posturii
  • Relaxarea musculaturii tensionate
  • Cresterea fortei musculare
  • Cresterea rezistentei musculare
  • Extensibilitatea normala a nervilor
  • Obiceiuri posturale corecte

Citeste mai multe despre importanta unei posturi corecte aici.