Echipa Iasi Delia Vladu

Delia Vladu

Kinetoterapeut copii

D – devotata

E – echilibrata

L – linistita

I – ingenioasa

A – altruista

Acestea sunt o parte din calitatiile  Deliei, ,,chinezoterapeutul” pregatit sa vina in ajutorul celor mici, care ne calca pragul.

Delia ne pregateste sedinte pentru bebelusi si sugari bazate pe o inalta sarguinta si devotament in vederea dezvoltarii armonioase si recuperarii acestora.

Desi in 2015 finalizeaza Facultatea de kinetoterapie din cadul UNEFS, experienta colegei noastre incepe din al doilea an de facultate sub indrumarea doamnei doctor Ligia Robanescu. Ulterior este terapeutul loturilor de baschet si hochei pe gheata la campionatele europene si respectiv mondiale.

Intre 2015 – 2016 isi desfasoara activitatea in afara tarii, intorcanduse ulterior in tara, unde isi continua studiile cu programul de Master Recuperare si Reeducare Motrica si Somato – Functionala din cadrul  UNEFS Bucuresti. In perioada masterului studiaza in Polonia timp de 6 luni prin intermediul programului Erasmus.

Formarea profesionala este continua, astfel incat in prezent este inscrisa la ,,Cursul de kinesiologie si dezvoltãrii aplicatã la sugar, copii si adolescenti cu tulburãri de miscare dupã Vojta” si la ce de-al doilea program de Master – Educatia Timpurie  – din cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza – Iasi.