Clinica virtuala

Clinica virtuala

Solicită oferta

Pentru ca sanatatea ta este pe primul loc pentru noi, am lansat clinica virtuala Kinetic care functioneaza 100% digital. Fie ca esti deja pacientul nostru sau nou-venit, poti beneficia de consultatii de recuperare medicala si programe personalizate de gimnastica medicala din partea specialistilor Kinetic, online!

Si cei mici au fost afectati de aceasta perioada, unde au petrecut foarte mult timp in acasa, trebuie sa ii mentinem si pe ei activi. Cu mic, cu mare, toti avem nevoie de mișcare: puteți programa sedințe sau consultații online și pentru copii sau bebeluși.

SERVICII CLINICA VIRTUALA

  • Consult recuperare medicala (include si prima sedinta de kinetoterapie online gratuita)
  • Kinetoterapie adulti – sedinta individuala sau pachet de 12 sedinte (50 min sedinta)
  • Kinetoterapie copii – sedinta individuala sau pachet de 12 sedinte (50 min sedinta)
  • Kinetoterapie bebe – sedinta individuala sau pachet de 12 sedinte, 40’ sedinta
  • Pachet keep moving – sesiune individuala sau pachet de 8 sesiuni, lunare, 2 sesiuni pe saptamana ( 30 min sesiunea) Conceptul este creat cu scopul de a ne mentine in forma sau de a ne repune in forma, ca o metoda de preventie. Poti achizitiona pachetul pentru sedinte particulare sau in grup de 2-4.

*Toate sedintele cat si pachetele beneficiaza de un discount de 30% fata de preturile de lista.

Programează-te la un consult sau la o ședință de kinetoterapie cu un specialist Kinetic!

Programari la – *8800

Clinica virtuala

Solicită informatii despre Clinica virtuala

Completează formularul de mai jos și un reprezentant Kinetic Sport & Medicine te va contacta pentru a-ți oferi mai multe detalii despre Clinica virtuala.

    Prin completarea formularului de mai sus sunt de acord sa fiu contactat/a de catre Kinetic Sport & Medicine in legatura cu serviciile medicale solicitate.