AFECTIUNI

Clinica de recuperare sportiva si medicala Kinetic Sport & Medicine are ca obiective principale prevenirea, tratarea si recuperarea deficientelor fizice, in special cele ale aparatului locomotor. Kinetoterapeutii din cadrul clinicii noastre sunt printre cei mai buni specialisti in utilizarea celor mai moderne metode de investigare ale tonusului si fortei musculare, precum si ale mobilitatii articulare.

Pentru sportivi, dar nu numai, aplicam metode si terapii pentru ameliorarea fortei si a rezistentei musculare, cu scopul eliminarii la minim a posibilitatii producerii unei intinderi sau chiar a unei rupturi musculare, in conditii de efort fizic intens sau prelungit.
Fiind specializati in traumatologie sportiva, sustinem si supraveghem dinamica aparatului locomotor si a capacitatii de efort a sportivilor.

Fiind specializati in traumatologie sportiva, sustinem si supraveghem dinamica aparatului locomotor si a capacitatii de efort a sportivilor. Evaluam starea de sanatate a acestora in diferite etape de pregatire sportiva: pre-competitional, inter-competitional si pro-competitional. Aplicam tratamente de refacere sportiva in cazul sportivilor care necesita acest lucru.

Entorsa de glezna

Artroza

Coxartroza

Fasceita plantara

Pronatia si supinatia

Sindromul piriform

Fractura

Tennis elbow

Afectiuni ale umarului

Instabilitatea cronica de umar

Vezi mai multe

Capsulita adeziva / Umarul inghetat

Vezi mai multe

Impingementul subacromial

Vezi mai multe

Tendinita calcica a umarului

Vezi mai multe

Afectiuni ale genunchiului

Defectul de cartilaj articular

Vezi mai multe

Instabilitatea femuro-patelara

Vezi mai multe

Leziuni ale CPL

Vezi mai multe

Ruptura de menisc

Vezi mai multe

Osteocondrita disecanta (OCD)

Vezi mai multe

Ruptura de ligament incrucisat anterior (LIA)

Vezi mai multe

Ruptura de ligament incrucisat posterior (LIP)

Vezi mai multe

Ruptura de tendon cvadricipital

Vezi mai multe

Osteocondrita disecanta talara

Vezi mai multe

Ruptura de tendon ahilean

Vezi mai multe

Prin tratamentele si procedurile realizate in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine, recuperarea fizica a pacientilor nostri este eficienta si rapida.Cooperarea dintre kinetoterapeut si pacient este esentiala pentru succesul recuperarii sportive sau medicale. Astfel, pe parcursul sedintelor de tratament, kinetoterapeutii nostri comunica permanent cu pacientii, informandu-i cu privire la cauzele durerii sau cunoasterea patologiilor coloanei vertebrale, a principiilor de profilaxie si recuperare.
Printre cele mai frecvente cazuri specifice traumatologiei sportive, pe care le-am tratat cu succes in clinica noastra, enumeram:

dureri articulare, intinderi si rupturi musculare, sindromul de tunel carpian, metatarsalgia Morton, Rest Ice Compression Elevation, chistul meniscal, sindromul de impingement al umarului, leziunile ligamentului incrucisat posterior, condropatia genunchiului, tendinita ahileana, ruptura de menisc, sindromul de impingement al coafei rotatorilor.
In cazul afectiunilor ortopedice sau ale celor post-traumatice, in cadrul clinicii Kinetic Sport & Medicine efectuam tratamente specializate pentru deficientele umerilor (instabilitatea

cronica de umar, capsulita adeziva sau umarul inghetat, impingementul subacromial, tendința calcica a umarului),genunchilor (defectul de cartilaj articular, instabilitatea femuro-patelara, rupturi de ligament, de menisc, tendon), dar si pentru tratarea altor afectiuni(ruptura de tendon cvadricipital, osteocondrita disecanta talara, ruptura de tendon ahilean). De asemenea, tratam afectiuni reumatologice si de patologie osoasa, precum si afectiuni neurologice.